Monday, February 22, 2010

Planer....

I dag fikk jeg prøvetrykk av et lite samlehefte jeg har laget kalt "19 tiltaler mot Den Unge Herr Holm for grov selvpropaganda". Dette er egentlig det jeg har ventet på for å sette i gang en del planer. Men først.... Her er coveret:
Pent, ikke sant? Jeg synes det....

Uansett... Jo... planer...Donasjonsknapp, hefte, daglige skisser... Ja....

Det som er planen er selge bladet gjennom et par eksklusive butikker, men håndtegnet skisse inni, og ellers ha det utelukkende som gave til folk som donerer penger. Helt hvordan det skal funke kommer jeg tilbake til snart, men planen er å gi raske skisser til de som donerer X, bladet og skisse til de som donerer XX, og bladet pluss fin skisse til de som donerer XXX, eller noe i den dur. Hva X kommer til å være vet jeg ikke helt ennå. Uansett... Donerer du nok til å sende deg noe i posten, vil du få NOE i posten.

Her er noen av de daglige skissene. De små er de som skal bli gitt vekk til gnitne donører(tsk, tsk), mens de store til... betraktelig større donører. Uansett... Ting som takk, hvis DU donerer.


Så... jo... Det skal ennå redesignes og ryddes litt her på bloggen. Ikke noe stort, men ting skal bli lagt ut litt mer praktisk. Blant annet skal det komme en egen side om donasjoner.

Så.... Ja.... Trykke hefter og bøker. Det skal jeg i løpet av de neste månedene. Forhåpentligvis kommer det til å komme en stødig liten strømm av småhefter, noen gjentrykk, og noen spennende andre prosjekter . Jeg er i det hele tatt meget hypet på hva de neste månedene vil bringe, om jeg må si de selv.

(Selvsagt, jeg er ennå lat, så ikke forvent ALL verden, bare litt av verden).

Ja... Dette var dett.

Nyt!

2 comments:

Mad Mullah Hastur said...

Glimrande! Og du veit vi gjerne sel sakene dine på Absalong!

DUHH said...

Satser på at det blir litt godsaker til salgs på neste Absalong, da...