Thursday, November 19, 2009

6 grunner til å gå på Den Store Heavy Metal Festen...


En av årets viktigste tradisjonelle festiviteter er nære... Nei, jeg snakker ikke om julen, men om Den Store Heavy Metal Festen... Så, for Satans skyld, her er seks gode grunner til å gå på Hulen på Lørdag:

1 - Heavy Metal Kings er byens beste coverband, og med rullerende besettning covrer de alt fra Priest til Maiden til Ozzy til Twisted Sisters til Dio og overraskelser med høy kompetanse, og høyere innlevelse der kompetansen mangler.

2 - Øl og Heavy Metal!

3 - Jeg har tegnet T-skjorte for Heavy Metal Kings, og den ble jævlig fet, og om det blir noe overskudd på T-skjortesalget skal jeg få litt mer lønn!! (Selvom æren og hederen selvsagt er mer enn nok lønn)

4 - Øl og Heavy Metal!!!!

5 - Jeg er lovet gratis drikke og kommer til å bli så full at du sikkert kan overtale meg til tegne en tegning på puppene dine(Spesielt hvis det er mannepupper).

6 - ØL OG HEAVY METAL!!!!!!!!!

Ja, nå ble det litt mye repetisjon av kronargumentet ØL OG HEAVY METAL, så jeg fikk ikke plass til å skrive at det alltid er kjempegod stemning og at alle er hyggelige mot hverandre og at Hr Rock Demon er heit som Rob Halford og mye mer.... Men.... Poenget er uansett.... ØL OG HEAVY METAL!!!!!!!!!!

No comments: