Sunday, April 12, 2009

En guide til å ødelegge Kims søndag.

Så...

Våkner opp denne palmesøndagsmorgen(Ja, det er palmesøndag i dag), trøtt og litt groggy. Jeg har passet huset og katten til min tante de siste månedene, og både hun og hennes forlovede kom tilbake i går så det ble litt drikke og jeg merker det på kroppen.

Etter en god frokost ute på terrassen åpner jeg en boks med cola, sluntrer opp til datamaskinen og skrur den på. Tar noen slurker mens jeg venter på at oppstarten skal gjøre seg ferdig. Har lastet min nye Mac for full av tull. Venter litt til og åpner epostprogrammet.

Bling, sier det.

To nye eposter.

En av epostene er noe spæmm fra fleisbok om iHate eller noe annen musikkmøkk. Andre er en beskjed om at en "Stokkefot" har kommentert på bloggen min.

Stokkefot?

Lyder ikke kjent.

Har en fremmed kommentert i bloggen min?

Alltid morsomt når noen jeg ikke kjenner tar seg tid til å kommentere noe jeg har gjort. Litt ekstra solskinn på denne allerede solfyllte palmesøndagsmorgenen.

Åpner Firefox og trykker på "min blogg" lenken. Internettet er alltid litt treigt sånn i starten, så jeg sitter og fantaserer om hva den ukjente kommentaren kan være. Kan noen ha likt min skisse av den lokale kirken? Eller kanskje noen oppfordrer til at jeg skal gå i den lokale kirken? Eller er det bare noen som har lyst til å fortelle meg hvor fantastisk flink jeg er??

Jeg lener meg forover, klikker spent på innlegget og scroller ned til kommentaren.... blikket glir langsomt over bokstavene....

Hei. Jeg har laget en fanside for Kristian/Hastur på facebook og lurte på om det er greit om jeg bruker bildet du har tegnet av ham som profilbilde? (Du vet.. Det med den onde nynorske semesterplanen.)

Kristian ga meg midlertidig lov til å laste det opp, men jeg fjerner det selvfølgelig om det ikke er ok for deg.

...

...

Øyeblikket virket som en evighet da den grusomme sannheten slo meg som en slegge. Med et sukk datt jeg bakover i stolen og stirret tomt ut i luften mens hjertet slo raskere og hardere og raskere igjen for hver frenetiske tanke som ilte gjennom hodet mitt.

- Fanside for Kristian?...... Hvem i alle dager gjør noe slikt?..... Fanside for Kristian??... Hvorfor i alle dager spør hun meg om dette i kommentarfeltet til en blogpost som ikke har med Kristian å gjøre?.... FANside for Kristian????.... Epostadressen min er jo i bloggprofilen min, så hvorfor poste om det her??? .... FANside for KRISTIAN?? Hva? hvem? Hvordan? FA´AN!!! FANSIDE FOR KRISTIAN!!!

Kristian er jo en udugelig slubbert! Hvordan kan han få en fanside!?!?!? Alt han gjør er jo å skrive latterlige ting i latterlige magasiner og blogger!!! Arrangere tullete "foredrag" for fylliker og studentpakk!!! FA´AN, SATAN I HELVETE, HESTKUK!!!!! FINNES DET INGEN RETTFERDIGHET I VERDEN???? HVORFOR, GUD, HVORFOR?!?!?!???!!!

Resten av dagen har jeg brukt på å gråte bitre tårer.

Takk for at du ødela min palmesøndagsmorgen, Stokkefot!!!

Bare bruk den jævla tegningen!! Jeg vedkjenner meg ikke at jeg noensinne har tegnet Kristian uansett! Faktisk kjenner jeg ingen som heter Kristian, og jeg tviler sterkt på at denne... Kristian, var det? Enn hva navnet var tviler jeg på at han i det hele tatt eksisterer.ARG!!!

11 comments:

Mad Mullah Hastur said...

Eg forstår det så altfor godt. Eg får sjå livet køyrd over av denne Kristian som hevder å vere meg, eller hevder at eg er han! BAH! Humbug seier eg! Korleis kan eg vere nokon andre enn meg? Løgn og bedrag!

Frykt Allah seier eg! Frykt Allah!

Jack B. Quick said...

Ahahahahahaha! Dette innlegget gjorde i alle fall MIN dag!

Anonymous said...

Nei, huff da! Beklager at jeg ødela søndagen for deg Kim. Jeg jobber bare på oppdrag fra Kristian.. Hans skyld, alt sammen.

Og jeg kan gjerne legge til at du er fantastisk flink. Hvorfor tror du ellers jeg ville bruke tegningen av Kristian? Den fanger essensen av Kristian mye bedre enn de fleste bildene jeg har sett av han!

DUHH said...

Det ser ut som noen har kommentert posten min, men jeg ser ikke noe der. Ingentnig. Blankt. Null. Niks.

Merkelig.

DUHH said...

Ingentnig?

Ingentnig??

Ingenting... :(

Mad Mullah Hastur said...

Eg ser alt! Allahu Akbar!

DUHH said...

Hmm... Fikk beskjed om ny kommentar, men ser ennå ingenting.

Men hadde jeg sett noe hadde jeg sagt noe veldig lurt, sarkastisk og morsomt om de blindes land, enøyde, nulløyde, og konger...

metallicatrollet said...

Hahaha, fantastisk. Håper du overlever en palmesøndag i fosterstilling, stakars mann. :)

Katla said...

Vel jeg kom fordi Eira-peira sin blogg hadde en finfin tegning.

DUHH said...

Oi! Endelig to poster jeg faktisk kan se!! Fra fremmedfolk også! Takker, bukker, nikker, og neier! :D

DUHH said...

Eller var jeg litt hastig nå og ignorerte en jeg har møtt opp til flere ganger?