Monday, April 20, 2009

Infernalsk demonkamp på pyro.no...

Herr Rock Demon med elev på BI.

Relativt tidlig i dag ble kvitret den godeste Rock Demon, den legendariske bassisten fra Verdens Beste Heavy-Metal-band(tm) Lost At Last at det var slagsmål på gang.
Herr Demon, som blogger under navnet Grindar, er ikke bare en ekte rockelegende, og Bergens eneste Halfordimitator, men lærer vekk sin okkulte økonomi på BI, og skriver om spill på Tokyo.no sammen med med blant annet undertegnede.

Slagsmålet var et såkalt virtuelt slagsmål på interveven, en ekte flammekrig fra helvete på Satans eget favorittradioprograms hjemmeside, om hvor vidt de kriminelle mesterhjernene i The Pirate Bay er i Satan eller Guds tjeneste når de fritt sprer musikk og annen kultur. Herr Demon og jeg er skjønt enige om at de er trofaste slaver til Satan, mens motdebattantene med Herr Ivar Peersen i spissen var overbevisst om at de faktisk gjorde Guds gjerninger, siden man kan laste ned Bibelen på The Pirate Bay og mest av alt fordi guttene bak Pirate Bay ikke har gitt Herr Peersens band noe penger.
Herr Peersen påstår han ikke selger sauer for pengene, men for kjærligheten.

Herr Peersen spiller nemlig i det ukjente hedningmetallbandet Enslaved. Hedningmetallen er viden kjent som den mest smålige av all satanrock, og det har lenge vært kjent at Enslaved misunner Lost At Last sin legendariske suksess, selvom de selv har tjent seg rik på å selge stjålne sauer, så det er ikke rart at Herr Peersen gikk hardt fram med de groveste argumenter og beskyldninger.

Her gjør jeg mitt daglige virke på Kreta.

Som mange kanskje vet så ligner jeg meget på Jesus, men mine briller avslører at jeg er Antikrist, så jeg hoppet ivrig inn i diskusjonen for å beskytte ondskapen mot Herr Peersens feilslåtte angrep.

Med horder av andre demoner, djevler, hedninger, satanister, okkultiser, og journalister, så var det klart for den mest episke flammekrig noensinne. Endelig skulle ondt slåss mot ondt i den siste kamp!

Men... Dessverre så var herr Peersen for slu for oss, og bestakk oss alle med gratis Enslaved-merch via Peersen Production, og som de svake sjeler vi alle er smeltet vi som smør i forførerens fingre. Selv har jeg hørt på Enslaved i mange år, og tegnet fiktivt Enslaved-Merch, men aldri eid noe reelt merch av de, så hvordan kunne jeg motstå?

Resultatet var dermed en ytterst sivillisert diskusjon om fildeling, med virtuelle klemmer og reelle komplimenter på alle sider.

Det ble ingen enighet, og Herr Peersen tar ennå feil, men det var en uventet hyggelig og informativ liten diskusjon. Så hvis du vil ha en god og dannet diskusjon på internett må du samle sammen Satans horder.

Join fildelingsdebatten her.

Selv gleder jeg meg til å komme tilbake til Bergen og finne Enslaved-merch i posten.

5 comments:

Mad Mullah Hastur said...

Hoho, høyres ut som ein fruktbar diskusjon, sjølv om den sakna eit islamistisk tilsnitt ;-)

DUHH said...

Debatten fortsetter i beste velgående.

Hmmm... Snikislamisering?

Mad Mullah Hastur said...

Ingen sniking her, eg er fullstendig open i mitt arbeid for oppretta kalifatet og undertrykkje dykk vantru hunder ;-P

Tarjei Alvær Heggernes said...

Det var ein bra runde gitt, med ein hyggelig avslutning for dei fleste. Uenighet, slossing og litt blod er bra, men livet er for kort for sure miner!

Flott at du kom til åstedet etter at eg hadde annonsert slosskampen.

DUHH said...

Blod er alltid bra.

Og jeg er ennå på åstedet og prøver å lage litt mer blod. :D