Sunday, April 19, 2009

Pickmans Model side 5...

Her er side 5. Ennå ikke sikker på tegnestilen. Hmmm...

Har ikke så mye å si utenom det. Det er visst 1. påskedag i dag.

Twitter driver folk og prøver å skrive litteratur på Virrvarrs oppfordring. Moro prosjekt. 140 tegn er nok til å skrive mye piss og litt fint. Har prøvd selv. Taggen er #twl

Nå er det vel snart tid for å gå ut og nyte solen litt. Men ikke så mye som i går, for da blir man bare trøtt i hodet...

4 comments:

Tarjei Alvær Heggernes said...

Dave Simsk = bra! Har lest hans samla verkar frå perm til perm.

DUHH said...

Ja, når du sier det så er noen av bildene særs Simske. Noe som minner meg på at jeg, tåpelig som jeg er, ennå ikke har lest ferdig Cerebus. Mangler vel bare de to eller tre siste bøkene. Arg!

Tarjei Alvær Heggernes said...

Vanskelig å vite om eg skal anbefale deg å lese resten eller ikkje. Det beste med å lese dei sist 2-3 bøkene var å endelig vera ferdig. Masse hoderisting undervegs (og ikkje som i headbanging). Men er glad for at eg gjorde det når eg tenkjer meg om.

He he, dagens word verification er CANABL!

DUHH said...

Hehe...

Nå er jeg vel en av de få som frydet meg stort over Reads og Minds, hvor Sims politiske og filosofiske teorier slo ut i full blomst. Selvsagt ikke fordi jeg var stort enig i de, men fordi jeg er veldig glad for at tegneseriemediet kan brukes til så frie ytringer, og fascinert over hvordan historien og hans teorier noen ganger kolliderer totalt. Så jeg er spent på hvordan det er når han går ut i sitt esoteriske religiøse territorie.

Har også lyst til å lese brevsamlingene. Har lest utvekslingene mellom Sim og Alan Moore, og det er til tider hysterisk morsom. Guttene kan krangle!