Monday, February 16, 2009

Åpningen av Livs historie....

Livs historie en noe jeg tenker på som en sidehistorie til Confusia som er mer i et webvennlig format, mindre tidkrevende å oppdatere, og med en enklere mer jordnær historie.
Historien begynner litt etter der The Small Heroine slutter, og kommer til å følge den lille heltinnen videre. Her er tegningene til de fire første stripene, uten tekst, billedrammer, lydeffekter, og all mulig puss som skal komme, men med noen små kommentarer fra meg:

Å velge å skravere overgangen fra flammen til natten istedet for å bruke gradients var et valg som fikk armene til å verke.


Å tegne unger er et helvete. Unger som gråter i lyset av et bål? Faen heller! Ikke helt fornøyd med "dukkefjesene", men la gå...


Denne er jeg derimot ekstremt fornøyd med. Skrikene på andre rute gir meg en god følelse i magen når jeg ser på dem. Jeg tenker at de skal lage en slik "IAIAIAIAIAIAIAIA" lyd som man hører på diverse sørgescener fra midt-østen.


Det som tok lengst tid på denne var ruinene av huset deres. Så mye fikling for å få det til å se ut som det er bare svakt opplyst fra bålet og månen, men at man likevel ser fort hva det er. Ikke 100% fornøyd, men mer enn godt nok.

En merkelig ting skjedde når jeg lastet disse bildene opp. Strekene var opprinnelige sorte, men når de kom på bloggen er de plutselig grålige. Hva i all verden har skjedd? Uansett... jeg liker gråfargen litt... Understreker at dette ikke er snakk om ferdige bilder.

Uansett... Når kommer Livs Historie? Aner ikke. Har i alle fall lyst til å skrive og tegne ferdig hele første kapitell før jeg begynner å legge den ut, og første kapitell er langt, langt mer enn 4 striper. Vet heller ikke helt hvordan den ferdige utformingen kommer til å bli. Dessuten må jeg gjøre helt ferdig The Small Heroine, som ennå mangler mye tekstredigering og en større forandring som jeg kommer til å skrive om en gang senere.

Vel... ehmmm.... Ja.... Veldig fornøyd med disse fire bildene. Moro å jobbe i langt format. Gleder meg til å utforske historien videre, og en gang om lenge legge den ut og se hva folk synes...

4 comments:

Tomte said...

Tegningene dine gir meg gåsehud. Vanvittig stemningsfulle og inspirerende! Et nytt album fra deg er savnet.

DUHH said...

Takker, bukker, nikker, neier.

Nye ting kommer... til folk som smører seg med mye tålmodighet...

Borys said...

Kult. Skraveringen minte meg om "Cinema Panopticum", forresten.

DUHH said...

Takk for at minnet meg på Thomas Ott. Var fascinert av Dead End en gang i ungdommen, men har ikke tenkt på ham siden. Må absolutt sjekkes mer ut!