Saturday, February 21, 2009

Diverse...

Ikke noe stort i dag, bare diverse som jeg ikke har kommet meg til de andre dagene:

New Zealendere trenger din hjelp! New Zealand er i ferd med å innføre noen sinnsyke lover som vil stenge internett for folk mistenkt for ulovlig nedlasting. For å vise din avsky mot dette, gå til denne siden. Det er en god sak å støtte selvom de skriver teite ting som "Copyright infringement is wrong". Hadde vært bedre om de hadde hatt litt vett og baller og tatt vekk ordet "Infringement".

Så over til herlige nerdeting som jeg begynner å sikle av. World of Goo er et helt supert lite spill som alle bør prøve, og denne time-lapse videoen av tegneprosessen bak det er som porno spillentusiaster og tegnenerder som meg:


Er litt skuffet over at det ikke kom noen forsøk på å gjette hvilken novelle jeg har begynt å adaptere, men jeg tenker som så at jeg sikkert burde gi noen fler hints i en egen post. Dessuten bør jeg vel strengt tatt lage premien for å gjette riktig også. Det kommer til å bli en svært pen blekktegning... mer i morgen, antar jeg.

Ehmm... ja... det var vel omtrent det. Forsøkene på å følge min slagplan går ikke helt supert, men det skal komme seg i løpet av de neste dagene. Jeg føler det på meg.

No comments: